ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013-2014

<<Οι Μακεδνοί>>, στo πλαίσιo της λήξης της χορευτικής και χορωδιακής χρονιάς 2013-2014, τέλεσαν αρτοκλασία, κατά τον εσπερινό του Σαββάτου, 28/6/2014, στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, στα Κοίλα Κοζάνης ,υπέρ υγείας όλων των μελών. χορευτών, χορωδών, μαέστρου και χοροδιδασκάλων του Συλλόγου τους και την επομένη ημέρα, 29/6/2014, λειτουργήθηκαν στον ίδιο Ναό, ο οποίος και πανηγύριζε.


Στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν στο εξωκκλήσι Αγίου Χαραλάμπους-Κων/νου και Ελένης, στο χώρο που τους παραχώρησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοκαισαρειτών Πόντου Κοίλων < ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ >, όπου απόλαυσαν διάφορες λιχουδιές, που ετοίμασαν μέλη του Συλλόγου, και γλέντησαν, μέσα σε ένα συνονθύλευμα χορού, γέλιου ,και αστείων πειραγμάτων!!..
Απλές,αλλά πολύτιμες στιγμές, που δένουν τα μέλη και πυροδοτούν ψυχική ευφορία και μία απίστευτα απολαυστική χαλάρωση!!..
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, είχε τη ευχαρίστηση να προσφέρει, σε όλα τα μέλη ,ψητά εδέσματα και ποτά, για να πιούν όλοι εις υγείαν όλων, και να ανταλλάξουν ευχές, για ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, που θα φορτώσει τις μπαταρίες και θα ενδυναμώσει την λαχτάρα και την προσμονή μιας, περισσότερο δημιουργικής και ζωντανής ,νέας Πολιτιστικής Χρονιάς!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!..


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ
ΤΟΥ Δ.Σ.