ΟΤΑΝ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ…!!!

     

Ένα δημόσιο κάλεσμα εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης και των μέσων μαζικής επικοινωνίας για βοήθεια, ανακούφιση και θαλπωρή στα θλιβερά και παγωμένα πρόσωπα των προσφύγων της εμπόλεμης Συρίας, που το ταξίδι στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού τους οδήγησε στην πόλη μας, ενεργοποίησε τις λεπτές και ευαίσθητες χορδές των κατοίκων και δόνησε συθέμελα την πόλη…..!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ "ΧΟΡΟΤΕΧΝΕΣ" ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

                                                    

Προς:

Πολιτιστικό Σύλλογο Κοζάνης

«Οι Μακεδνοί»
Ευχαριστήρια επιστολή

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την παραχώρηση παραδοσιακών ενδυμασιών από το βεστιάριο του συλλόγου σας, προκειμένου να υποστηριχθεί η παρουσία μας στην παρέλαση για τα ελευθέρια των Ιωαννίνων, την 21η Φεβρουαρίου 2016.

Δόθηκε έτσι η δυνατότητα να παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό των Ιωαννίνων τοπικές ενδυμασίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, φιλοτεχνημένες, και συντηρημένες με σεβασμό και αγάπη.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτιστικής προσφοράς του συλλόγου σας, αξίζει να υπογραμμιστεί η διάσταση της κοινωνικής συνεργασίας, που προσφέρετε αφειδώς κάθε φορά που χρειάζεται, εξαίροντας, με τον τρόπο αυτόν, τις ιδιαίτερες αξίες της εθελοντικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.
 
Με ευχές για μελλοντική συνεργασία

Για το Δ.Σ.

Νικόλαος Καμπέρης



 Ιωάννινα, 22/02/2016