ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης «οι Μακεδνοί», με ιδιαίτερη χαρά θα δεχθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, στα γραφεία του επί της οδού Βάρναλη1 (Πίσω από το ζαχαροπλαστείο ΕΛΙΤΕ),εγγραφές νέων μελών, χορευτών(ενηλίκων και παιδιών)και χορωδών, για να πλωρίσει μαζί τους στους απάνεμους και συνάμα θελκτικούς κόλπους της παράδοσης και του πολιτισμού.!
.
Οι εγγραφές θα συνεχιστούν τις κάτωθι ημέρες και ώρες:

7η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Χ.Ο. ΧΑΝΙΩΝ " ΑΡΟΔΑΜΟΣ "



Στα όμορφα Χανιά της Κρήτης, στην πόλη που όσο βρίσκεσαι εκεί μοιάζει να μην είναι πραγματική, αλλά γίνεται βασανιστικά πραγματική όταν έχεις φύγει,στην πόλη που η Ανατολή συναντά τη Δύση και οι διάφοροι πολιτισμοί συνυπάρχουν αρμονικά, άφησαν "οι Μακεδνοί " το αποτύπωμά τους μια γλυκιά βραδιά του Ιούλη στο παλιό λιμάνι της πόλης (Γιαλί Τζαμί),καθώς και στο χωριό Κοντόπουλα Κυδωνίας...!!
Αγαπητοί φίλοι του Χ.Ο." Αροδαμός" Χανίων σας εκφράζουμε από καρδιάς την αγάπη μας και τις ευχαριστίες μας για το μαγικό αυτό ταξίδι....που ζήσαμε, απολαμβάνοντας τις σπάνιες και όμορφες εικόνες που καθημερινά ανακαλύπταμε...!!
Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοπούλων για την ευκαιρία που μας έδωσε να ζήσουμε ένα αυθεντικό κρητικό γλέντι λεβεντιάς και γευσιγνωσίας....!
Με τιμή 
το Δ. Σ.

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ


Στην όμορφη πόλη των Χανίων Κρήτης θα μεταβεί χορευτική ομάδα του Συλλόγου μας,την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017,για να συμμετέχει στην "7η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ", που συνδιοργανώνει ο φίλος Σύλλογος "ΑΡΟΔΑΜΟΣ" και ο Δήμος Χανίων!!
''ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΦΙΛΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ..!!!"





8o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ " Η ΟΜΟΝΟΙΑ "

Με το μάτι να φτάνει στην περιοχή του μυθικού Ολύμπου και να χάνεται στην απεραντοσύνη του θεσσαλικού κάμπου, στην θέση "ΠΛΑΚΕΣ", 15 χορευτικές ομάδες μας ταξίδεψαν γλυκά στο χώρο και στο χρόνο..!!
Τα παιδιά " των Μακεδνών"έδωσαν το δικό τους "παρών" και έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να είναι αυτό το ταξίδι μαγικό.!!
Τους αξίζουν συγχαρητήρια..!!
Τα συγχαρητήριά μας επίσης και τις ευχαριστίες μας εκφράζουμε στους διοργανωτές της πολύ όμορφης αυτής εκδήλωσης.!!


ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ 8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παιδικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας συμμετέχουν την Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017, στο 8ο Παιδικό Εφηβικό Φεστιβάλ, που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Βερδικούσιας Λάρισας" Η ΟΜΟΝΟΙΑ ", στη θέση "ΠΛΑΚΕΣ"






Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ




Πέντε χορωδίες, στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών, πλαισίωσαν την 2η Μεγάλη Συνάντηση Χορωδιών, δημιουργώντας φτερά στη σκέψη και ευφορία στις καρδιές των παρευρισκομένων, με το δικό της η καθεμία μοναδικό μουσικό ηχόχρωμα..!!
Ανάμεσά τους η χορωδία του Συλλόγου μας!!
Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την τιμή και την πρόσκληση και τους συγχαίρουμε για την άψογη διοργάνωση και την εγκάρδια και ζεστή φιλοξενία..!!

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Την 2η Μεγάλη συνάντηση χορωδιών, διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών και ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Μουσικών.!! Συμμετέχει η χορωδία του Συλλόγου μας.!!!