ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

«Οι Μακεδνοί» ξεκίνησαν και φέτος με  τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ευλογίες της εκκλησίας, τη νέα τους χορευτική και χορωδιακή χρονιά. Μέλη  και φίλοι του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους τους «Μακεδνούς»  στον αγιασμό, που έγινε την περασμένη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013, στο χώρο του συλλόγου. 
     Ο πρόεδρος του συλλόγου Θωμάς Μαδίκας, ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και κάθε ευτυχία - προσωπική και οικογενειακή - και πολλές επιτυχίες τόσο στους ίδιους όσο και στο σύλλογο.  
     “Παρόλο που οι καιροί είναι δύσκολοι, όπως είπε, δεν πρέπει να απελπιζόμαστε.  Πρέπει να ατενίζουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία. Κι αν είναι δύσκολοι καιροί - άνοιξη θα 'ρθει πάλι. Είμαι βέβαιος για την καλή πορεία του Συλλόγου και την επίτευξη των στόχων του γιατί όλοι μας τρέφουμε αγάπη γι αυτόν, όλοι μας προσπαθούμε για την καλή πορεία του και σας ευχαριστώ γι αυτό”.
     Αναφέρθηκε επίσης και στο Αφιέρωμα στο Νότη Μαυρουδή που θα πραγματοποιήσει η χορωδία  του Συλλόγου, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην Αίθουσα τέχνης του Δήμου Κοζάνης στις 8:30 μ.μ. 
     Με την παρουσία του τίμησε τους “Μακεδνούς” ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Σβώλης. Ο κ. Σβώλης αναφέρθηκε για το σημαντικό έργο που παράγουν οι Σύλλογοι ενώ αναφέρθηκε ειδικά για το πολύ σημαντικό έργο, όπως είπε, και την πολύ καλή πορεία του Συλλόγου των Μακεδνών με τα καλύτερα λόγια. Επιστολή με χαιρετισμούς και ευχές για τη νέα χρονιά απέστειλε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τσότσος Παύλος.
                                                                                Με τιμή
                                                            Για το Δ.Σ.
   
   Ο  Πρόεδρος                                                                             Ο Γ. Γραμματέας 

Μαδίκας Θωμάς                                                                        Λαμπαδάς Γεώργιος