" Η ΜΑΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ.!!" ΚΥΡΙΑΚΗ 8/5/2016


Είπαν του ήλιου «γιορτάζει η μάνα!» κι εκείνος βάλθηκε με φως τη γη να ντύνει…!!
Το’μαθαν τα πουλιά «γιορτάζει η μάνα!» και το τραγούδι τους ξεχείλισε πλημμύρα…!!


Για τη γιορτή της μάνας έλαβε πρόσκληση και ο Σύλλογος μας να συμμετέχει σε ένα υπέροχο αφιέρωμα, στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου «Παντελίδης», άψογα οργανωμένο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πτολεμαϊδας «Ο ΣΩΤΗΡΑΣ».

Μία συνάντηση χορωδιών από όλες σχεδόν τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, σε έναν ύμνο, στον σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής του καθένα! Γλυκιές ευχές και συγκινητικά τραγούδια ο ελάχιστος φόρος τιμής στη θεία αυτή ύπαρξη, που δίνει τη ζωή και προσφέρει απέραντη αγάπη χωρίς αντάλλαγμα..!!

Ένα υπέροχο θεατρικό, όπου προσφέρει την καρδιά της με τρυφερότητα στο παιδί της, συγκίνησε και άφησε άφωνους όλους τους παρευρισκόμενους και σίγουρα όλοι ένιωσαν ένα χάδι, αόρατο ίσως, αλλά απίστευτα τρυφερό και μοναδικό…το χάδι της μάνας..!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρόεδρο του πολιτιστικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας κο Νικολαϊδη Ισαάκ και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τιμή και την πρόσκληση να συμμετέχει η χορωδία του Συλλόγου μας, στην πανέμορφη αυτή γιορτή, που τίμησε την Μάνα για το σπουδαίο έργο της ,τη μητρότητα!!

Ευχαριστούμε επίσης και όλους τους συντελεστές που στάθηκαν αρωγοί, ώστε αυτό το υπέροχο εγχείρημα να έχει θετικό πρόσημο για τα πολιτιστικά δρώμενα της τοπικής τους κοινωνίας και ο Σύλλογός μας να έχει μία μικρή κόχη σε όλο αυτό..!

Τέλος σας ευχαριστούμε για την ζεστή φιλοξενία, στέλνοντας σε όλες τις μανούλες, απανταχού της γης, τις καλύτερες ευχές μας ,γιατί πραγματικά το αξίζουν…!!
«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!»
Με τιμή

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                        Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ