ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..!! ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..! ΧΟΡΟI..! ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ DISKO ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ…!!
Μπορεί οι άσχημες καιρικές συνθήκες να μη επέτρεψαν την παρουσίαση του Συλλόγου μας στην κεντρική πλατεία της πόλης , στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της αποκριάς, το βράδυ του Σαββάτου, 12/3/2016, δεν κατάφεραν όμως να πλήξουν το κέφι και την διάθεση «των Μακεδνών» να ζήσουν την δική τους αποκριά στο χώρο τους, βάζοντας για άλλη μια φορά την σφραγίδα του γνήσιου και του αυθεντικού…!!!

Με ποια χρώματα, με ποιες πινελιές να ζωγραφίσει κανείς την όμορφη διάθεση, την ποικιλομορφία ,το ξεφάντωμα, το ξεδίπλωμα της ψυχής ,την έκφραση των συναισθημάτων και την ζωντάνια όλων των μελών, αλλά και των πολλών και αγαπημένων φίλων, που έζησαν μαζί μας την μαγεία αυτού που λέμε Κοζανίτικη Αποκριά και όχι μόνο….!!

Στα αποκριάτικα τραγούδια κορυφαίος ,όπως πάντα, ο αγαπητός μας φίλος Μιχάλης Παλέντζας και στο disko πρόγραμμα κορυφαία η ευρηματική χοροδιδασκάλισσά μας Βάσω Μπαντελά!!

Όλα αυτά φυσικά δεν μπορούσαν παρά να συνοδεύονται από άφθονο γλυκό κρασί, κοζανίτικα κιχιά και γλυκά και γευστικά σουβλάκια ,ψημένα με μεράκι από καλούς και αγαπημένους φίλους, υπό τη επιστασία του αρχηγού Μανώλη Μάραντου!!

Μία άκρως γοητευτική βραδιά…!!!

Εκ μέρους 

του Δ.Σ.