1η ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΠαιδικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας συμμετείχαν, την Τρίτη, 5-4-2016, στις όμορφες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, που έλαβαν χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, με αφορμή την άφιξη της φλόγας της 12ης Μαθητιάδας Δήμου Αμφίπολης και της 1ης Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Δυτικής Μακεδονίας, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Περ/κής Δ/νσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, υπο την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη, 6-4-2016,συμμετείχαν στην ιδιαίτερα εντυπωσιακή τελετή έναρξης της 1ης Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κοζάνης. Μία μεγάλη γιορτή για το Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, με συμμετοχή 2000 αθλητών και αθλητριών από 80 γυμνάσια της Δυτικής Μακεδονίας, υπό το βλέμμα χιλιάδων θεατών, να διέπεται από το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και τη φιλοσοφία «Χωρίς το φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης»!!
Ένα ηχηρό «Μπράβο» σε όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στο υπέροχο αυτό εγχείρημα και σε όλους τους εμπλεκόμενους συντελεστές!!!

Εκ μέρους
του Δ.Σ.