ΟΙ ΜΑΚΕΔΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Α.Π.Ν. ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ<<ΟΙ Μακεδνοί>> δέχτηκαν, με μεγάλη προθυμία, την πρόταση της προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού-Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, κας Φτάκα Φανής, να συμμετέχουν στην οργάνωση της δεξίωσης, που θα έδινε ο Οργανισμός, προς τιμήν των νέων μουσικών δημιουργών, που ήρθαν από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 8ο φεστιβάλ Νέων Δημιουργών, που έγινε στην πόλη μας, 6/12/2014,ημέρα Σάββατο, στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι.


Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την ίδια ημέρα ,στο αναψυκτήριο του Αγίου Δημητρίου, όπου <<οι Μακεδνοί>>, με την χορωδία του Συλλόγου τους, υπό την διεύθυνση του μαέστρου της, Βαγγέλη Βέττα, κράτησαν συντροφιά στους καλλιτέχνες, δίνοντάς τους ταυτόχρονα την ευκαιρία να γνωρίσουν την τοπική γαστρονομική μας παράδοση, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, που μαγείρεψαν οι γυναίκες του Συλλόγου, με υλικά που χορήγησε ο επιχειρηματικός κόσμος της τοπικής αγοράς της Κοζάνης.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ<< ΟΙ ΜΑΚΕΔΝΟΙ>> στηρίζει, επικροτεί και πλαισιώνει κάθε μορφή εθελοντισμού.ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ.